Футболки без рукавів це добре

   Ще сто років тому вийти з дому у футболці вважалося поганим тоном, а сьогодні складно уявити чоловічий, жіночий чи дитячий гардероб без цього одягу. У сучасному світі модельєри випустили таку величезну кількість різних моделей та фасонів, що іноді голова йде кругом. Однією із таких моделей є чоловіча футболка без рукавів. Що це таке?

   Футболка без рукавів – це своєрідний симбіоз майки та футболки, що чимось нагадує жилетку. Виготовлена ​​така модель була спочатку для спортсменів, тому що вона дуже зручна: рукави не сковують рухів і дозволяють відчувати комфорт при активному відпочинку або просто в спекотний день, а широкі лямки не спадають і не натирають шкіру. Крім того, такий виріб, як правило, виготовляється з натуральної тканини, що робить його ще зручнішим. Як і будь-який інший одяг, футболка без рукавів вже давно вийшла за рамки спорту і активно використовується в повсякденному житті.

Рекомендації щодо вибору

   Вибираючи собі футболку без рукавів, насамперед потрібно поставити запитання: для якої мети я її купую? Якщо одяг потрібний для спорту - можна вибрати модель, виготовлену з тканини з додаванням синтетики. Якщо футболка без рукавів потрібна для повсякденного використання на спекотне літо – потрібно вибирати натуральний матеріал, і чим більше % бавовни, тим краще.

  Другий момент, на який слід звернути увагу – це розмір. Футболка без рукавів, як правило, облягає тіло, тому варто об'єктивно оцінити, чи підходить Ваш тип фігури та статури для цього одягу. Крім того, відкриті руки мають на увазі, що вони повинні бути красивими, інакше Ви виглядатимете смішно.

З чим носити футболку без рукавів?

   Футболка без рукавів чудово поєднується зі спортивним стилем та Cаsual. Модель відмінно підходить до джинсів, шортів та бриджів. Непоганий комплект виходить при поєднанні футболки без рукавів та штанів мілітарі стилю, який став дуже популярним серед молоді. Також футболки без рукавів добре підходять до спортивних штанів, а на вітряну погоду можна накинути нагору вітровку. З взуття можна одягати практично все, крім класичних туфель або ділових черевиків.

Де купити?

   Купити чоловічу футболку без рукавів можна прямо не виходячи з дому в інтернет магазині fotl.com.ua. На нашому сайті є чудова модель із натуральної бавовни від виробника Fruit of the loom за дуже вигідними цінами. У нас можна придбати товар оптом та в роздріб, підібрати комплект до футболки, а також замовити доставку по всій території України. Якщо у Вас виникли якісь питання – Ви можете задати їх нашим менеджерам. Телефонуйте зараз!