Чоловічий реглан - модно та зручно

   Для початку давайте розберемося, чим реглан відрізняється від звичайного светра, оскільки візуально не завжди видно відмінності. Справа в тому, що рукави у реглану пошиті по косій від горловини, тобто плечового шва як такого немає. Цей крій сприяє більш приталеній посадці в області плечів, але водночас не сковує рухів.

   Якщо звернутись до історії, то з'явився реглан на світ не за дуже приємних обставин. Свою назву він бере від імені знаменитого англійського лорда Реглана, якому у битві під Ватерлоо було завдано тяжкого поранення руки. В результаті руку довелося ампутувати, а через стандартний крій верхнього одягу фельдмаршал постійно відчував дискомфорт і біль. Саме тому він звернувся до кравця, внаслідок чого було виготовлено пальто з кроєм, який назвали регланом. Після цього випадку почали випускати й інші вироби з подібними швами.

   Сьогодні реглан – невід'ємний атрибут гардеробу кожного стильного хлопця. Він чудово підкреслює індивідуальний стиль, чудово підходить під нанесення та виготовляється у різних комбінаціях кольорів. Цінителі класичного стилю оцінять суворі однотонні реглани, які підійдуть і для офісу і для дому, а любителі Cаsual та спортивного стилю будуть задоволені цікавими комбінованими контрастними регланами.

   Крім всього цього, чоловічі реглани відмінно комбінуються з іншим одягом – вони однаково виграшно виглядають з джинсами, брюками, спортивними штанами і навіть шортами та бриджами. А до всього цього, на реглани чудово лягає принт, завдяки чому навіть найвибагливіший представник чоловічої статі зможе підібрати собі цю чудову річ, підкресливши при цьому свою унікальність.

  Наш інтернет магазин Fotl.com.ua зібрав у себе колекцію з найстильніших чоловічих регланів. У нас є демісезонні реглани на осінь і весну, комбіновані реглани з контрастними рукавами, але найпопулярнішою моделлю вважається чоловічий класичний реглан. Модель, утеплена флісом зсередини, пошита із щільного матеріалу складом 80% бавовни та 20% поліестеру. Замовити товар можна на сайті fotl.com.ua або за телефоном. Ми пропонуємо високу якість, швидке відправлення та доставку по всій Україні. Телефонуйте зараз!