Для початку давайте чесно відповімо на одне запитання: як часто Ви зустрічаєте людей, які носять кепки та бейсболки? Все вірно – щодня, адже кепка один із найпопулярніших елементів гардеробу незалежно від статі, віку та соціального статусу людини. А все тому, що це зручно, практично та дуже модно.

Історія кепки має довге коріння, і звичайно ж, спочатку носилося виключно чоловіками. Як і всі чоловічі речі, кепка була придумана не «для краси», а для справи, але в сучасному світі все частіше використовується як стильний аксесуар. Головний убір із козирком у своєму розвитку пройшов безліч стадій: шоломи у стародавніх єгиптян, кепі у французькій армії, кепки-восьмиклінки «newsboy», кашкети у військових, жокейські шоломи. Все це стародавні родичі, але більш знайомого виду кепка вперше з'явилася наприкінці 19 століття, звичайно ж, на бейсбольному матчі у команди з Брукліна.

Кепка схема фото

Класична кепка із сіткою складається з таких основних частин:

  1. Сітка. На неї замінено задні панелі кепки для кращої вентиляції.
  2. Логотип чи лобова частина. Традиційно тут розміщені логотипи від виробника, а також написи та малюнки. Місце за лобовою частиною зсередини кепки - називається "короною". Іноді в моделях зустрічається рент – мотузочка між козирком та кепкою.
  3. Козирок. Класичний вигнутий козирок, який завжди міцний і чудово тримає форму.
  4. Люверси. Отвори для повітря в панелях кепки.
  5. Шов – шість панелей кепки зсередини зшиваються, утворюючи шов на лобовій частині.
  6. Застібка. Елемент кепки, створений для регулювання розміру, як правило, липучка.

Наш інтернет-магазин одягу пропонує Вам придбати у нас кепку від виробника Myrtle Beach, яка характеризує високу якість та низькі ціни. Важко підібрати кепку? Запитайте наших менеджерів – Вам з радістю допоможуть!