Плоска сітчаста кепка

   Модні сучасні аксесуари вже давно посіли щільне місце у гардеробі кожної дівчини. Їхня величезна різноманітність дозволяє комбінувати з будь-яким стилем, і головні убори зовсім не виняток. Вже давно почесне місце у гардеробах дівчат реп та хіп-хоп культури займають брендові кепки з прямим козирком.

   Батьками сучасних модних кепок із прямим козирком є ​​головні убори гравців бейсбольних команд. Але жінки-модельєри сміливо модифікували їх під свої потреби, завдяки чому кепки з прямим козирком стали популярними серед модниць не лише реп-культури, а й звичайних дівчат, яким просто подобається такий стиль одягу. Цей аксесуар часто одягають американські знаменитості, такі як Пінк, Майлі Сайрус, Ріана. Це говорить лише про одне: кепки з прямим козирком вже не просто чоловічий одяг, а й повноцінний жіночий аксесуар.

   З самого початку, кепки було прийнято одягати під спортивні костюми та спортивне взуття. Але зараз вони чудово поєднуються з джинсами, толстовками, сарафанами та іншим одягом.

   Великим попитом серед наших покупців користується Плоска сітчаста кепка MB6207. Це класична п'ятипанельна кепка із прямим міцним козирком, задні панелі якої замінені на сіточку. Колірна гама з найпопулярніших кольорів дозволяє підібрати собі кепку під будь-який одяг. На нашій кепці ідеально лягає друк, вишивка стразами чи нитками. Круті кепки з прямим козирком зазвичай прикрашені малюнками в такому ж стилі, а наша чиста кепка дозволяє Вам нанести придуманий малюнок індивідуально.

   На сайті fotl.com.ua Ви зможете не тільки купити кепку від брендового виробника Myrtle Beach з доставкою по всій Україні, але й підібрати якісний товар під неї: жіночі футболки, світшот або толстовку або натуральне поло прямо не виходячи з дому. Телефонуйте зараз!