Спортивні штани

     Це не тільки спорт та тренування. Це правило все частіше використовує все більше чоловіків. Сasual стиль, який має на увазі комфорт, зручність і легкість останнім часом набрав великої популярності. Але це далеко не означає, що варто одягати спортивні штани скрізь і з усім, чим заманеться. Адже звичайно, є місця, де Ви в такому стилі виглядатимете безглуздо, а неправильно скомбінований одяг і зовсім викличе у людей сміх. Нижче наведено кілька випадків, коли можна одягати спортивні штани без гумки внизу і з чим їх комбінувати.

  1. Звичайний день в офісі. Звичайно, якщо у Вас на роботі є дресс-код класичного стилю, що передбачає краватки та класичні штани – забудьте про цей пункт. Але у XXI столітті все більше офісів переходить на вільний стиль одягу. І це не дивно, адже комфортний одяг сприяє ефективній роботі та креативному мисленню. Спробуйте скомбінувати чоловічі спортивні штани від Fruit of the loom, білу сорочку від Fruit of the loom високої якості і в'язаний блейзер або пуловер, а доповнить образ пари високих кросівок.
  2. Весь день вдома. Є безліч причин залишитися вдома: вихідний, раптова застуда або віддалена робота фрілансера. Комфортний одяг, коли тіло нічого не сковує в даному випадку просто ідеальний варіант. А відмінно підібрані за розміром і кольором чоловічі спортивні штани і чоловічий реглан дозволить навіть зустрічати гостей (якщо це не ділова зустріч звичайно).
  3. Тренування у спортзалі та на стадіоні. Звичайно не забуватимемо про спорт, адже все-таки початкове призначення спортивних штанів - це звичайно ж активний відпочинок. Чоловічі спортивні штани без гумки внизу та чоловіча класична футболка – ідеальний варіант у даному випадку.
  4. Недільна прогулянка. У вихідний день завжди хочеться прогулятися свіжим повітрям, випити кави десь у парку, послухати музику вуличних музикантів і перезарядитися на наступний тиждень. Сasual стиль – ідеальний супутник у такому бажанні. Поєднання спортивних штанів, сорочки поло, куртки з капюшоном, пари легких кед і спортивної сумки – підійдуть просто чудово.
  5. Довгий переліт або переїзд. Час проведення в машині, автобусі, поїзді, аеропорту завжди супроводжується незручностями, тому що доводиться тривалий час перебувати в одному положенні. У даному випадку спортивний костюм стане відмінним вибором: чудово підійдуть чоловічі спортивні штани і чоловіча толстовка з капюшоном на замку, а в кишені одягу Ви зможете покласти речі, необхідні завжди під рукою.

     Бути завжди в моді та відчувати себе комфортно Вам завжди допоможе Fruit of the loom. Наш інтернет-магазин пропонує високу якість, низькі ціни та доставку по всій Україні. А ціна оптом – Вас приємно здивує. Одним словом – Fruit of the loom – це те, що Ви шукали!