Футболка поло

   – одна з найуніверсальніших і найпоширеніших речей гардеробу сучасних модниць. Воно практичне, комфортне, легке у поєднанні з іншими речами і виглядає дуже стильно. Але що таке сорочка поло? У класичному вигляді жіноче поло є футболкою з коротким рукавом і відкладним коміром на 2-3 гудзиках.

   Момент, коли поло перейшло в жіночий гардероб і коли його вперше одягла жінка, важко визначити, але в історії створення поло є кілька дуже цікавих фактів. Назва цього одягу походить від гри pulu, яка була дуже популярна в Персії в Середні віки. Історія каже, що гра була командним змаганням верхи на конях з м'ячем і ключками.

   Пізніше гра стала дуже популярною у Великій Британії, де постійно проводилися турніри з поло. У 19 столітті гравці одягали сорочки, які дуже схожі на фуфайки, але в них було не дуже зручно грати. Якось невідомий кравець удосконалив одяг для поло, зробивши рукави короткими і пришивши комір, який захистив шию гравців того сонця.

   І лише через 50 років поло набуло більш знайомого сьогодні вигляду. Тенісист Рене Лакост подовжив сам виріб, а комір зробив еластичнішим. Тоді при пошитті поло почала використовуватися тканина «Піке», з якої зараз виготовляють поло практично всіх брендів. Таким чином, саме Рене Лакост вважається засновником поло як елементу гардеробу. А з 1933 року цей одяг був поставлений на масове виробництво.

   У Радянському союзі сорочка поло з'явилася звичайно ж на чоловіках приблизно у 70-х роках. Тоді поло називали «метеликом». Але вже у 80-х жінки сміливо підігнали розміри під себе і стали носити як повноцінний жіночий одяг із джинсами та спідницями.

   Зараз жіночі поло виглядають дуже елегантно. На рукавах додалися манжети, завдяки чому рукави не стирчать і красиво облягають, а тканину стали додавати поліестер для більшої міцності матеріалу. Крім того, сьогодні дуже модно наносити вишивку або принт на поло, що ще більше підкреслює стиль Cаsual цього виробу.

  Наш інтернет магазин fotl.com.ua займається продажем жіночих поло вже більше 5 років. Ми пропонуємо до Вашої уваги поло для жінок від виробника Fruit of the loom 63-212-0. Його можна сміливо одягати на природу, спортзал, стадіон, звичайні прогулянки і навіть на роботу. Купити поло можна прямо не виходячи з дому, замовивши доставку. Ми виконаємо Ваше замовлення в найкоротші терміни та дуже якісно приєднуйтесь до списку наших задоволених клієнтів, і Ви не пошкодуєте.