Про базові кольори в будь-якому одязі

   Pantone Color Institute – це інститут кольору, штаб-квартира якого знаходиться в Америці в місті Нью-Джерсі. Кожні півроку ця команда аналізує настрої покупців усього світу, колірні уподобання та зміни у колірних тенденціях, і публікує список найпопулярніших кольорів на наступний модний сезон. Таким чином, Інститут кольору диктує тенденції не тільки для світу моди, але й для будь-яких дизайнів, будь то інтер'єр, диван, спідниця або ваза.

   Отже, модні кольори на сезон «осінь-зима 2018 року» в одязі від fotl.com.ua:

  • Бордовий колір (насичений темний червоний). Цей колір вже кілька сезонів не зникає зі списку колірних тенденцій – він елегантний, вишуканий та привабливий. В одязі Fruit of the loom бордовий колір практично у всіх моделях: футболках, толстовках, поло. Вибрати є з чого!
  • Червоний – сміливий яскравий колір, зухвалий за своєю природою. Червоний відтінок можна знайти у футболках, поло, толстовках, майках від Fruit of the loom, куртках від Result, кепках та шапках від Myrtle Beach.
  • Яскраво-синій – захоплюючий колір, який змушує задуматися про щось глибше, ніж повсякденне життя. Яскраво-синій колір – один із основних кольорів на палітрі Fruit of the loom. Найпопулярнішою моделлю у цьому кольорі є чоловіча яскраво-синя поло зі смужками на манжетах та комірі.
  • Помаранчевий – цього сезону символізує тепло та близькість із природою і хоч він досить сміливий та яскравий, але в одязі зими 2018 року точно буде. На нашому сайті Ви зможете купити помаранчеві футболки, помаранчеві толстовки, помаранчеві кепки та багато інших речей у цьому яскравому відтінку.
  • Фіолетовий – насичений колір майбутнього. Фіолетовий завжди асоціювався з таємницею та загадкою, але цього сезону це колір мрії. Найпопулярнішим фіолетовим одягом, за нашими прогнозами, буде жіноча тепла толстовка з капюшоном.
  • Смарагдовий, або зелений кетцаль – це гарний синьо-зелений колір. На жаль, у цьому кольорі не так багато одягу, але у Fruit of the loom він все-таки є – у чоловічих та дитячих регланах.

   Звичайно, поєднання яскравих кольорів створює яскраві образи, що запам'ятовуються, сміливі і зухвалі. Але не варто забувати про базові кольори в будь-якому одязі – таких, як темно-синій, чорний, білий, сірий. Це основа основ, класичні та типові кольори, які будуть модними у всі сезони. Наявність одягу в такому забарвленні – це цегла в основі Вашого модного гардеробу.

   Такими будуть нові колірні тенденції на найближчий модний сезон. Залишайтеся з fotl.com.ua – і ми Вам допоможемо бути в яскравому тренді!