Головні убори

   Це модні аксесуари, які допомагають завершити образ та доповнити його стилем. У сучасному світі головні убори використовує вся молодь, і найпопулярнішими серед них є кепки-тракери.

   Тракер у перекладі з англійської означає «далекобійник», тобто вони спочатку були придумані як функціональний головний убір для водіїв, оскільки вони чудово захищають від сонця та вітру. Але з кожним днем ​​тракери дедалі помітніші на вулицях міст на головах звичайних хлопців. Так, саме чоловіків, тому що кепка тракер все-таки вважається чоловічим варіантом кепки. Але носити таку кепку дівчатам теж можна і, звичайно, не забороняється, але при цьому стиль одягу має бути відповідним. Наприклад, кепка тракер з написом чудово комбінується з джинсами «бойфрендами», вільною футболкою з оригінальним принтом та кедами, і звичайно ж, не варто одягати тракер із сукнею чи блузкою.

   Купити кепку тракер дуже легко та швидко можна у нашому інтернет-магазині fotl.com.ua. Кепка тракер ретро MB6550 від виробника Myrtle Beach – чудовий варіант бейсболки на кожен день. Декілька слів про саму модель. Ретро тракер MB6550 пошитий із 5 панелей, задні панелі виготовлені з поліестерової сіточки, вигнутий козирок та лобова частина в одному кольорі, а задні панелі контрастного іншого кольору. Завдяки такій комбінації кольорів принт нанесений на ретро тракер дуже стильно і виграшно виглядає.

   Так чому ж варто носити ретро тракери? Вони універсальні, практичні, комфортні та комбінуються з різним спортивним одягом та одягом стилю Casual. Вони чудово поєднуються з шортами, джинсами, спортивними штанами, а також з різними аксесуарами, наприклад, окулярами, ременями, браслетами.

   Наш інтернет магазин — це найкращий вибір кепок тракерів. Ми пропонуємо низькі ціни, широкий асортимент, доставку по всій Україні та високу якість. Замовити у нас кепку ретро тракер дуже просто – оформіть замовлення на сайті fotl.com.ua або зателефонуйте одному з менеджерів. Ми з радістю допоможемо Вам із вибором!