Світловідбиваючі автомобільні жилети

   У далекій Фінляндії є прислів'я: «Світловідбивач – найдешевше у світі страхування життя». Саме в цій країні вперше були винайдені світловідбиваючі смужки. А все тому, що взимку у Фінляндії темніє дуже рано і на вулицях стає дуже небезпечно. Вперше світловідбивач з'явився у 1965 році, а зараз Ви не знайдете в цій країні на вулиці людину без цього елемента в одязі.

   Але світловідбиваючий одяг популярний і необхідний не тільки у Фінляндії. У країнах Європи, наприклад, у кожній машині необхідно мати в комплекті 5 жилетів, що відображають світло, і виходити з машини без них категорично заборонено. А у далекобійників є домовленість, якщо світловідбиваючу жилетку повісити на ліве дзеркало, це означатиме, що потрібна допомога. То чому ж так багато уваги приділяється світловідображенню?

   Причиною цього є ні що інше, як безпека на дорозі. Без світловідбивача, у темний час доби людину на дорозі видно лише з відстані 30 метрів, тобто у водія є лише 1,3 секунди для того, щоб зреагувати та об'їхати пішохода. А ось у світловідбиваючому жилеті, людину видно за 300 метрів, завдяки чому у шофера є цілих 7 секунд. Дивовижна статистика, але якби водії та пішоходи її знали – можна було б врятувати багато життів.

   У нашій країні, на жаль, автомобільні жилети поки не обов'язкові, але багато водіїв їх все-таки використовують з метою безпеки.

  У нашому інтернет-магазині Fotl.com.ua Ви зможете купити світловідбиваючі жилетки від виробника Result. Матеріал, з якого вона виробляється міцний, світловідбиваючі смужки по 5 сантиметрів, а також у нас Ви зможете вибрати колір жилету – яскраво-жовтий або яскраво-оранжевий. Крім того, Вас приємно здивує ціна, а купити товар можна прямо не виходячи з дому. Fotl.com.ua – чоловічий, жіночий, дитячий одяг оптом та в роздріб дуже вигідно. Купуйте зараз і будьте в безпеці!