Толстовка, худи, світшот: у чому різниця?

Толстовка жіноча – це загальна назва об'ємних трикотажних кофт. У класичному розумінні вона повинна мати капюшон і кишені, застібатися на замок або кнопки. Худі для дівчат – це толстовка без блискавки, але з капюшоном або коміром стійкою, світшот – і без капюшона, і без замка, і без кишень – більше схожий на трикотажний светр із в'язаними манжетами. Бомбер – кофта з трикотажними резинками на манжетах, по низу виробу та на комірі, обов'язково із застібками у вигляді кнопок або блискавки. Реглан - вид крою, а не вид кофт - рукав і плечова частина розкроюється, як єдине ціле. Такі толстовки часто бувають двоколірними: основна частина та рукав контрастних відтінків. На всіх толстовках, крім світшотів, є кишені і вони теж бувають різні: прорізні, нашивні, кишеню-кенгуру або трапецієподібну, із застібкою і без неї. Кольорова палітра та декор найрізноманітніший: від однотонних стриманих моделей до яскравих кислотних кофт із барвистим принтом.

З жіночими толстовками можна носити практично будь-який одяг, вони актуальні і влітку для прохолодних вечорів, і в міжсезоння як верхній одяг, і взимку як тепла піддіва під куртки та пуховики.

Толстовка у «місті»: з чим поєднувати?

поєднання одягу толстовка 2019 фотоВільний крій, універсальність і сполучність з будь-яким одягом зробили світшоти реглани і худі невід'ємною частиною гардеробу на кожен день. З чим їх носити?

Образ 1. Трикотажна кофта з джинсами-бойфрендами під кеди – безпрограшний варіант! Так можна носити будь-який вид жіночих толстовок: світшот з яскравим принтом або худі у стриманих тонах, класичний варіант з строкатою футболкою під низ або модний оверсайз. У холодну погоду взути можна черевики та накинути шкіряну куртку, пуховик чи пальто.

Образ 2. Подовжена худі-сукня або толстовка оверсайз чудово виглядають з легінсами. У теплішу погоду взуємо кросівки або кеди, в холодну – ботфорти, об'ємні черевики або «місяцеходи». Замість легінсів також можна одягнути джогери або джинси-скіні.

Образ 3. Довга толстовка зараз повністю замінює сукню, її доповнюють широким корсетним поясом, високими чоботями, теплими колготками в тон взуття та затишними шарфами-хомутами – стильний осінньо-зимовий лук готовий і пуховик його не зіпсує. Щодо порад «по фігурі»: дівчатам з пишними стегнами краще віддати перевагу моделям без кишень, а мініатюрним красуням підійдуть сукні-толстовки з рукавом три чверті, а ось довгих краще уникати – вони візуально вкорочують силует.

Образ 4. Поєднання толстовки зі спортивними штанами – класика жанру у новій інтерпретації. Такий лук дизайнери радять доповнювати взуттям на підборах і сумочкою на довгому ремінці або ланцюжку, хоча, одягнувши кросівки ви теж не помилитеся.

Образ 5. Світшот або худі виглядають чудово в ансамблі зі спідницями та сукнями. Вони можуть бути і трикотажними, і джинсовими, і шифоновими легкими. Довжина теж різна: від міні до міді та максі. Взуття – будь-яке! Взимку поверх накидаємо дублянку чи пуховик, у міжсезоння – шкірянку чи бомбер.

Образ 6. Хіт останніх кількох сезонів кроп-топ – укорочена толстовка виглядає дуже стильно зі спідницями та джинсами із завищеною талією, вільними сарафанами та шортами-комбінезонами.

Образ 7. Багатошаровість в одязі зараз на піку: толстовка, поверх джинсовка, об'ємні широкі штани та кросівки – модно, стильно, молодіжно.

З чим носити жіночу толстовку в офіс?

Багато компаній вже давно відмовилися від суворого ділового стилю одягу, віддавши перевагу напівофіційному чи навіть вуличному, у стриманих тонах. І тепер толстовку сміливо можна носити на роботу! Але краще вибрати непомітні моделі, без принта та яскравого декору.

Образ 1. Сірий, білий, чорний світшот поверх білої сорочки, під чорні штани виглядає дуже елегантно. Є моделі з імітацією сорочки – з пришитими манжетами та коміром. Доповнять образ намисто або шийна хустка.

Образ 2. Худі або толстовку з капюшоном можна одягти під піджак або брючний костюм – капюшон нагору, з-під рукавів піджака видно манжети трикотажної кофти – ефектно, стильно та комфортно. Взуття на підборах вітається! Щоб лук був гармонійним, піджак краще вибрати з щільнішої тканини, ніж кофта – вельвет, твід та великі гудзики будуть дуже доречними.

Образ 3. Світшот зі спідницею або сукнею. Для роботи краще віддати перевагу класичним моделям, довжиною до коліна або міді, а під кофту одягнути блузу або сорочку, нагору можна накинути піджак.

Образ 4. Ефектно виглядає щільна толстовка, заправлена ​​в джинсову або шкіряну спідницю. Якщо дрес-код дозволяє – сміливо експериментуйте!

Образ 5. Світлий укорочений кроп-топ і темна спідниця із завищеною талією відмінно замінять класичний лук спідниця-блузка, кофту можна носити і заправленою, і навипуск. По взуттю обмежень немає: білі кросівки, чорні черевики, чоботи чи ботфорти.

жіночі толстовки з чим носити 2019 фото

Толстовка для відпочинку на природі

Трикотажні кофти просто створені для прогулянок на свіжому повітрі та активного відпочинку. У повсякденному житті вони, звичайно ж, теж актуальні та зручні, але на природі просто незамінні. Тут в одязі головне – комфорт, тому немає жодних правил поєднання та носіння.

Влітку толстовка рятує від комах та протягів, восени та навесні зігріває і не заважає рухатися, взимку – замінює светри.

У міжсезоння світшот або худі можна одягти під жилетку – виглядає стильно, а головне зручно та практично.

Модель із замком буде, мабуть, найвдалішим вибором для активного відпочинку: за потреби її можна розстебнути, щоб не було спекотно.

Для відпочинку на свіжому повітрі підійдуть утеплені толстовки на хутрі або флісі.