жіноча толстовка на блискавці з капюшоном фот

Толстовки давно перестали бути одягом тільки для спорту: у 80-ті різнокольорові олімпійки поєднували з яскравими легінсами, у 90-ті вони були частиною популярної хіп-хоп субкультури, зараз їх носять шанувальники вуличного стилю casual.

Існує безліч видів толстовок:

  • Класична модель - жіноча толстовка на блискавці по всій довжині, з об'ємним капюшоном та двома кишенями спереду. Часто її прикрашають принтом чи вишивкою на спині. Така толстовка чудово виглядає з джинсами, спортивними спідницями та штанами.
  • Худі – різновид толстовок без замка, з капюшоном або його модифікацією – коміром стійкою. Подовжені моделі дівчата носять як сукні, стандартної довжини – під спідниці та джинси, а укорочені – під штани з високою посадкою чи джинсові сарафани.
  • Світшот нагадує светр – на ньому немає ні кишень, ні застібок, ні капюшона, він буває класичного пошиття чи крою «реглан». Такі толстовки носять навіть у напівофіційному стилі, поверх сорочки, коли комір і манжети останньої видно з-під світшота. У повсякденному житті цю кофту дівчата одягають із джинсами, легінсами, спідницями. На них наносять різноманітні малюнки, написи.
  • Бомбери – популярна модель вже кілька сезонів. Її відмінні риси: широка щільна трикотажна гумка на манжетах, комірі та внизу кофти, застібка – кнопки або замок. Жіночі бомбери шиють із абсолютно різних тканин: від звичного трикотажу до тонкого шовку та гіпюру, поєднують із вуличним одягом, коктейльними сукнями та літніми сарафанами. Осінні та зимові моделі утеплюють штучним хутром, флісом, синтепоном, використовують замість курток та пальта.
  • Кроп-топи - укорочений варіант толстовки, можуть бути з капюшоном і кишенями, як класична модель і худі або без будь-якого декору, як світшот. Кроп-топи носять зі спідницями та джинсами з високою талією, надягають поверх суконь-майок або поєднують із шортами влітку.

З толстовками поєднують і різноманітні види взуття:

  • Влітку це можуть бути мокасини, сліпони, кеди, сандалі і навіть шльопанці-в'єтнамки, якщо йдеться про пляжний відпочинок.
  • Восени та навесні толстовка однаково чудово виглядає і з кросівками, і з черевиками, а бомбери – навіть із взуттям на підборах.

Кольорова палітра сучасних жіночих кофт на блискавці і без неї дуже різноманітна, але найпопулярнішими, як і раніше, залишаються чорні, білі та сірі моделі. Вони легко поєднуються з одягом будь-якого стилю та текстури, підходять і для спорту та активного відпочинку, і для повсякденного носіння, і як домашнього одягу.

Жіноча толстовка на блискавці чорного кольору чудово поєднується з одягом будь-яких відтінків. Такий комплект один із найпрактичніших, крім того підходить практично всім, оскільки чорний колір виглядає стрункіше.

Толстовка з капюшоном на флісі може вважатися більш ошатною. Білий колір завжди виглядає яскраво та жіночно, а нанесений малюнок виглядає дуже стильно та молодіжно. Єдиний недолік такої толстовки – її маркість, але і це не завада, якщо носити акуратно.

Жіночі куртки-толстовки сірого кольору вважаються більш універсальними та практичними, тому що сірий колір не такий похмурий і строгий як чорний, і не такий маркий як білий. Він чудово поєднується з іншими кольорами.

Декор на жіночих олімпійках теж відрізняється різноманітністю: принти (від маленьких монохромних картинок до величезних барвистих малюнків та написів), вишивка різних розмірів та модифікацій, аплікації з мережива, страз, паєток, металевих заклепок та шипів. А останнім часом все більшою популярністю користується ручний художній розпис на толстовках – це чудовий спосіб висловити свою індивідуальність. Головним критерієм якісного нанесення і принтів та розписів є якість тканини – під декорування важливо вибирати толстовки з гладкою та рівною друкарською поверхнею, щоб малюнок лягав добре та довго зберігав свою привабливість.

Купити жіночу толстовку з капюшоном на блискавці можна у нас в інтернет-магазині fotl.com.ua. Популярністю користується жіноча преміум куртка-толстовка з капюшоном 62-118-0. Вона утеплена, яскрава, зручна та максимально практична. Модель представлена ​​у 7 різних кольорах. Купити можна прямо не виходячи з дому, оформивши замовлення на сайті або за телефоном. Не пропустіть!!