У нашому суспільстві вже давно вкоренилася теорія, що, якщо мова ідеться про моду – це до жінок, а чоловіки ніколи особливо не замислювалися над тим, що носити. Але навіть якщо це було так, зараз все зовсім навпаки. Кожен чоловік, який поважає себе, зараз хоче виглядати привабливо і стежить за своїм зовнішнім виглядом.

   Правильний чоловічий гардероб має бути наповнений речами, які максимально універсальні, підходять до різних стилів, легко поєднуються та взаємозамінні. Такий гардероб дозволить кожному виглядати стильно та красиво, навіть якщо одягатися із заплющеними очима. Тому ми виділили ТОП 5 найуніверсальніших, а відповідно найпопулярніших речей нашого магазину.

  1. Класична біла футболка. Проста, трикотажна біла футболка без будь-яких написів та малюнків поєднується практично з усім одягом – джинсами, шортами, спортивними штанами, і навіть піджаками, блейзерами та кардиганами. Біла футболка – легкий одяг на літо та прекрасна спідня білизна на зиму. А якщо хочеться додати фарб у життя, можна вибрати футболку більш яскравого кольору. У цьому Вам чудово допоможе класична модель чоловічої футболки Fruit of the loom. Вона якісна, зносостійка і в асортименті є 31 різний колір, тобто вибрати є з чого.
  2. Чорна толстовка «кенгуру». Спорт займає важливу роль у житті кожного чоловіка, але й за активного способу життя теж можна виглядати привабливо. Найкраще впорається з таким завданням класична толстовка чорного кольору. Вона з капюшоном та кишенями, з утеплювачем і приємна на дотик. Але якщо хочете щось класичніше – можна вибрати реглан, він більш універсальний.
  3. Сірі спортивні штани. Це справді універсальна річ, сірий поєднується практично з кожним кольором і відтінком, а штани комфортні і не сковують рухів. Займатися спортом у такому одязі – одне задоволення.
  4. Шкарпетки. Як показує практика шкарпеток мало не буває. Крім того, так як цей елемент одягу пратимуть найчастіше, шкарпетки повинні бути міцними та стійкими. Саме такими є шкарпетки Fruit of the loom. Спробуйте і не пошкодуєте.
  5. Кепка тракер. Головні убори завжди займали своє почесне місце у списку популярних речей. Снепбеки, реперки, бейсболки, військові кепки, козирки - все це дуже модне, але на вершині популярності зараз знаходяться тракери. Ця кепка швидко завоювала увагу молоді та не збирається здавати свої позиції. Ми можемо запропонувати Вам якісні тракери від виробника Myrtle beach. Є 38 різних модних відтінків.

   Ці 5 речей є в гардеробі у кожної молодої людини і постійно використовуються. Якщо у Вас є якісь сумніви у виборі, менеджери нашого сайту fotl.com.ua допоможуть Вам визначитися та залишитись задоволеним покупкою. У наступній статті ми розглянемо ТОП 5 РЕЧЕЙ жіночого гардеробу. Не пропустіть!