Чоловіча футболка з довгими рукавами

   У сучасному світі мода все більше звертає увагу на комфорт та зручність. Саме тому безсумнівно популярним став стиль Cаsual, який зараз віддає перевагу більшій частині населення. Основною його відмінністю є натуральність тканин, простота та практичність фасону, підкреслення природних даних власника. У такій ситуації дуже популярними стали чоловічі футболки із довгим рукавом. Вони різні за стилями, кольорами, фасонами – але основне завжди залишається незмінним – це практична футболка на кожен день.

   По-іншому модель ще називається лонгслів, що перекладається як «довгий рукав». Таку модель можна одягати в прохолодну пору для спорту, відпочинку, прогулянок як одяг для роботи і навіть для сну. Вона практична, легко комбінується з рештою одягу, а різноманітність кольорів дозволяє вибрати лонгслів на будь-який випадок.

   Якщо звернутися до історії, то вперше футболка з довгим рукавом з'явилася в Америці 1938 року. Це нововведення припало до смаку військовим, і під час першої світової війни британські солдати та матроси постійно одягали лонгсліви під уніформу. А після закінчення війни футболки з довгим рукавом з'явилися у звичайних людей і більше не зникли.

   А все завдяки чудовим якостям та перевагам:

  • лонгсліви в основному виготовляються з натуральних тканин, які приємні до тіла і не парять.
  • довгий рукав чудово підходить на прохолодну пору року, але кругла горловина не перетискає горло. Жіночий лонгслів відмінний варіант для тих, хто не воліє одяг з високим горлом.
  • різноманітність кольорів дозволяє підібрати футболку для будь-якого стилю, а нанесення індивідуального принта зробить володаря унікальним.
  • невелика ціна приємно здивує покупців.
  • купити футболку з довгим рукавом можна для будь-якого віку, є різні розміри.

   Купити чоловічу футболку з довгим рукавом ви зможете у нашому інтернет-магазині Fotl.com.ua. В нас представлені моделі від популярного американського бренду Fruit of the loom. Наші менеджери з радістю допоможуть Вам підібрати розмір та колір, а замовити Ви зможете прямо не виходячи з дому. Комфорт та практичність – це Fotl.com.ua. Не пропустіть!