Як підвертати рукави?

   Останнім часом підгорнуті рукави стали дуже популярними, вони стали частиною повсякденного стилю Cаsual і увійшли в моду так само різко, як рвані джинси, жовті черевики та сорочки у клітку. Але завжди потрібно знати, як правильно підкочувати рукави, інакше можна виглядати як мінімум дивно і смішно.

Як закатати рукави в сорочці?

   Раніше, коли всі чоловіки носили сорочки, навіть ті, які працювали на фабриках чи в автосалонах, рукави повертали суто з практичних міркувань: щоб рукави сорочки не заважали і не забруднилися під час роботи. Зараз люди робітничих професій ніколи не одягають сорочки на роботу, це вже цілком перевага офісного стилю. Але підгорнуті рукави таки залишилися, причиною їх використання є спекотна пора року або необхідність донести оточуючим певну інформацію, на кшталт «я контролюю ситуацію» або «я все зробив і готовий розслабитися».

Є кілька способів закатати рукави сорочки:

   1 спосіб. До передпліччя. Потрібно розстебнути всі ґудзики, вивернути манжети, зробити кілька заворотів на ширину манжета, розпрямляючи підвороти з боків.

   2 спосіб. До ліктя. Щоб підвернути рукав потрібно розстебнути всі гудзики, загорнути рукав на 1-2 обороти манжета і поправити так, щоб нічого не заважало.

   3 спосіб. По-італійськи. Це найцікавіший і найстильніший спосіб. Потрібно розстебнути гудзики, вивернути рукав і підтягнути так, щоб манжет трохи не сягав ліктя, потім нижню частину вивернутого рукава потрібно загорнути вгору, трохи перекриваючи манжет. Таким чином виходить, що ми двічі вивертаємо рукав.

Як закатати рукави сорочки з коротким рукавом?

   Зараз стало модним закочувати рукави навіть у коротких рукавах, для цього достатньо 1-2 завороти по 1-2 сантиметри, але це варто робити лише якщо у Вас гарні руки.

Як закатати рукави сорочки-поло?

   Ніколи не закочуйте рукава в сорочці-поло! Ви ж не бажаєте виглядати смішно?

Як закатати рукави в толстовці та реглані?

   Так як рукави в толстовках, світшотах та регланах завжди мають еластичні манжети, то підкочувати їх не прийнято, досить просто підтягнути рукави на потрібну висоту. Вони не спадатимуть за рахунок гумок.

Як закатати рукави у футболці?

   Іноді, побачивши закочені рукави футболки, виникає питання – чому не одягнути майку чи футболку без рукавів? Але рукави футболки можна акуратно підвернути на 1-2 завороти по 1-2 см кожен – сьогодні це вважається модним для вуличного стилю, який чудово поєднується з кедами та рваними джинсами бойфрендами.

   Дуже сподіваємося, що наші поради були Вам корисні. У наступних статтях ми розглянемо ще багато питань, а поки що заходьте на сайт Fotl.com.ua, вибирайте стильний та молодіжний одяг. З нами Ви завжди виглядатимете привабливо!