Ось 3 простих способи зберігання футболок, які збережуть чарівний зовнішній вигляд Вашої улюбленої речі надовго:

СПОСІБ №1

Секрет полягає у правильному складанні. Поверніть футболку до себе лицьовою стороною та візьміть за рукави, складіть їх усередину по лінії, що утворюється в середній частині плеча. В результаті виходить прямокутна форма, яка дуже зручна для зберігання, так як футболку можна згорнути в половину або на третину від початкового розміру. При такому способі зберігання особливу увагу слід звернути на футболки із зображенням. Такі футболки необхідно укладати таким чином, щоб на зображенні не було перегинів.

СПОСІБ №2

Другий спосіб зберігання футболок – це «шибениця». Він має на увазі використання вішалок, які не дозволяють утворюватися складкам на матеріалі. Найкраще використовувати вішалки з м'якою поверхнею (поролон), а також пластикові, дерев'яні. Не можна застосовувати для зберігання футболок дротяні вішалки. Також довгий час у підвішеному стані футболки не повинні перебувати, а після прання перед підвішуванням футболку обов'язково потрібно прасувати.

СПОСІБ №3

Якщо для Вашої улюбленої футболки у шафі не вистачає місця, то використовується цей простий метод – згортання. Рукави поверніть у внутрішню сторону до середньої лінії плеча, а потім футболка перетворюється на циліндр правильної форми. До речі, цей спосіб відмінно підходить і для тих випадків, коли виникає термінова необхідність зібрати валізу з одягом і вирушати в подорож.

P.S. Вибирайте найбільш зручний спосіб зберігання футболки і будьте неперевершені!