Циклічна мода в XXI столітті знову повернула популярність жіночим сорочкам поло з коротким рукавом і відкладним коміром, і це зовсім не дивно, тому що поло – комфортний, зручний та легкий одяг. Яскраві, насичені кольори жіночих поло не залишать байдужими жодну модницю, а одягати поло можна практично під будь-який одяг.

   Чому ж жіноче поло завоювало таку популярність серед дівчат та жінок? Все завдяки своїм якостям та перевагам.

   1.Простота. Жіноче поло відрізняється лаконічністю крою та простотою форми. Невелика кількість елементів поло (комір, гудзики, манжети на рукавах) виглядає дуже елегантно та привабливо.
2.Стиль. Сорочка поло для жінок чудово підкреслює форми фігури завдяки приталеному крою, а матеріал високої якості та професійний крій забезпечує зносостійкість моделі.
3.Універсальність. Зараз є така величезна різноманітність жіночих поло за моделями та кольорами, що її можна підібрати практично під будь-яке вбрання. А якщо ще нанести індивідуальний оригінальний принт чи вишивку – ціни на такий одяг просто не буде.

   Але для того, щоб футболка поло приносила якнайбільше користі своїй володарці дуже важливо правильно його підібрати.

-          Розмір. Так як поло виготовляється серійним виробництвом, кожен виробник надає свій розмірний ряд та розмірні сітки. Саме на них потрібно орієнтуватися при виборі розміру, тому що у різних брендів розміри часто не збігаються.

-          Довжина. У класичному варіанті довжина сорочки поло має бути до середини стегна, переважно з розрізами з боків.

-          Колір. Яких-небудь обмежень у виборі кольору звичайно немає, все залежить від індивідуального смаку і стилю. Тим більше, що зараз виробники випускають дуже багато різноманітних кольорів.

   Ще у повсякденному використанні поло важливу роль відіграє загальний ансамбль одягу, тобто вміння поєднувати поло з іншими речами. Але тут є місце для фантазії. Білі та чорні класичні поло відмінно підходять для офісного стилю та поєднуються із брюками. Інші яскраві поло можна спокійно одягати з джинсами, вузькими штанами, різними спідницями, шортами, бриджами, легінсами. Дуже виграшно виглядає вишивка або принт, але малюнок краще наносити у верхній частині поло. З взуття підійде практично все від кросівок та кед, до балеток та човників.

   На нашому сайті fotl.com.ua Ви зможете швидко купити жіноче поло з натуральної бавовняної тканини від виробника Fruit of the loom. Ця марка вже давно завоювала ринок Cаsual стилю, а різноманітність кольорів моделі жіночого поло 63-030-0 задовольнить навіть найвибагливішого покупця. Оформити замовлення можна дуже легко та швидко через кошик на сайті або зателефонувавши менеджеру. Слідкуйте за нашим сайтом – у нас часто бувають знижки!!