Вибір залежить від фасону, матеріалу виготовлення, кольору, тим більше що ринок зараз пропонує таку різноманітність, що просто розбігаються очі. Ось кілька порад, як підібрати шапку личить.

  1. Яскраві кольори, які часто називають «кислотними». До них відносяться салатовий, оранжевий, яскраво-жовтий. Такі яскраві кольори асоціюються з безпекою, тому що їх легко помітити взимку і вдень, і вночі. Саме з цієї причини такі кольори обирають люди, які займаються зимовими видами спорту та проводять багато часу на вулиці (сноубордисти, гірськолижники). Насичені неонові кольори виглядають досить екстравагантно і підходять далеко не під весь одяг: їх краще купувати під куртку чи пуховик приглушених тонів.
  2. Яскраві кольори, крім кислотних, наприклад, червоний, синій, блакитний. Ці кольори є більш звичайними і часто використовуються у повсякденному житті. Шапки таких кольорів підходять для прогулянок, активного відпочинку, походів магазинами і просто на кожен день. Але не варто забувати, що колір шапки потрібно правильно комбінувати з верхнім одягом (курткою або пальто). Інакше можна виглядати безглуздо і смішно. При комбінуванні краще пам'ятати, якщо куртка більш приглушеного кольору, то шапку і шарф можна вибрати яскравих кольорів, і навпаки, куртка яскравого кольору - шапка більш приглушеного. Для більш гармонійного образу можна підібрати головний убір під колір взуття або сумки.
  3. Темні кольори, такі як чорний, темно-синій, коричневий – універсальні кольори, які легко комбінуються з різними стилями, від спортивного та Casual до ділового, наприклад, чорна шапка буде доречна навіть під класичне пальто.

Шапка за кольоротипом

красиві головні убори на зиму фото

Щоб відтінок головного убору личив, необхідно підбирати його під свій кольоротип зовнішності та колір волосся. Неправильно вибраний відтінок шапки може зіпсувати навіть найвдаліший образ та зовнішність.

Отже, колір зовнішності – це поєднання кольору волосся, очей і шкіри. Їх буває чотири.

  1. Дівчина-«весна» - володарка світлих кучерів, світлого волосся та світлої шкіри. Вона виграшно виглядатиме в головних уборах теплих тонів, а от холодні, навпаки, додадуть шкірі блідості та болючості.
  2. У дівчини-«літо» волосся може бути і темним, і світлим, очі обов'язково світлі, а шкіра ніжно-оливкового або рожевого кольору. Їй буде личить синя, бузкова, бордова шапка і не важливо з чим носити - з пальто або пуховиком. Не менш вдало поєднуються з літнім кольоротипом відтінки стиглої вишні та графіту.
  3. У «осені» яскраве волосся від каштанового до вогненно-рудого, світло-карі або зелені очі, шкіра світлих і смаглявих тонів. Дівчині з осінньою зовнішністю краще уникати насичених холодних кольорів, їй підійдуть жовтий, гірчичний, помаранчевий, червоний.
  4. «Зима» відрізняється темним або попелястим волоссям, темними очима і фарфоровою або смаглявою шкірою. Їй буде красиво у головному уборі білого, лаймового, лимонного та сірого кольорів.

Головний убір під колір волосся

стильна жіноча шапка фото< /p>

Якщо ж у вас змішаний кольоротип і в описах вище ви себе не знайшли – вибирайте колір головного убору під колір волосся:

  • Для блондинок підійдуть шапки рожевих, блакитних, сірих тонів. Чорні також можна, якщо відтінок шкіри не блідий.
  • Для брюнеток модні зимові головні убори можуть бути в яскравих кольорах: кислотно-рожеві, сині, зелені, червоні, фіолетові.
  • Рудоволосим красуням до лиця будуть аксесуари коричневого, зеленого, бежевого, гірчичного, жовтого кавового тонів.
  • Шатенкам краще віддати перевагу м'яким відтінкам коричневого, а з яскравих – темно-синім та чорним.

Універсальний варіант – червоний, але він може бути холодним або теплим – тут варто орієнтуватися на колір шкіри, щоб не виглядати надто «рум'яною».

Судячи з прогнозів, у зимовий сезон 2019-2020, як і раніше, популярні темно-сині та чорні шапки, але також будуть модними яскраві кольори – синій, зелений, блакитний та нюдові відтінки – бежевий, ніжно-рожевий, капучино. Крім того, наявність нашивок та різних малюнків вже не модно, на зміну їм прийшли суворі однотонні шапки з мінімальними бірочками або лейбами. Смугасті головні убори теж краще залишити для гірськолижних курортів.

Ще одне питання, яке часто виникає у покупців – це де купити якісну зимову шапку? Ми пропонуємо товари нашого інтернет магазину, в якому Ви зможете підібрати шапки різних фасонів та стилів. Однією з найпопулярніших шапок є модель довгої шапки Біні. Вона представлена ​​в 9 різних кольорах, від найяскравіших до темніших. Крім того, купити товар можна прямо не виходячи з дому, замовивши доставку по території України. Телефонуйте зараз!