Коротко про головне

Fruit of the loom є і залишається одним із найпопулярніших представників у категорії одяг. Відповідно до ціни-якості, цей бренд завжди бере лідерство. З кожним роком виробник не перестає дивувати своїми новинками і цей рік не є винятком. У планах додати багато нових барвистих моделей, а на заміну старим, створять стильніші та модніші вироби. Кожна новинка не залишить байдужим не лише постійного фаната Fruit of the loom, а й новачка цього бренду. Наш магазин ретельно стежить за створенням новинок Fruit of the loom і завжди поспішає порадувати Вас ними.

А тепер трохи цікавої інформації.

Оновлення старих моделей

Одним із найчастіших питань були: “А куди поділися поло Original”? Так ось, виробник готував оновлену версію цієї популярної моделі. Ось і перша новинка, чоловіче поло Original. Тепер футболка міцніша, білого кольору щільність 175 г/м2 та кольорова 185 г/м2. Класичний крій, з бічними швами, манжети без гумки та без бокових розрізів. Вже є гудзики в тон виробу та лейба, яку можна відірвати. Нова модель, краще, ніж будь-коли. Поло з короткими рукавами, виготовлене зі 100% бавовни - це класика, непідвладна часу, яка надає повсякденному одягу елегантного вигляду.

Поло Оріджинал підходить абсолютно на всі випадки, як базовий одяг, як вірний супутник для дозвілля та відпочинку. І особливо коли ви шукаєте оптову кількість товару за привабливою ціною.

Розміри для “поважних” людей

Fruit of the loom є одним із небагатьох представників одягу, у якого є в асортименті великі розміри. Цього року оновилося кілька моделей із параметрами 3XL, 4XL та 5XL. Топ-10 з моделей, що продаються - класичний пуловер Set-in sweat, оновив кількість розмірів, додавши такі, як: 4XL та 5XL у кольорах: темно-синій, чорний, сіро-ліловий та глибоко темно-синій . А в параметрах 3ХL кольори: жовтий, темно-зелений, червоний, бордовий та яскраво-синій.

Чоловіче класичне худі – один із лідерів продажів цілий рік. Його не могли залишити без уваги та оновили розміри, додавши 3ХL у популярних кольорах: темно-зелений, червоний, бордовий, яскраво-синій, оливковий та світлий графіт. 4XL розбавили кольорами: білий, темно-синій, чорний, сірий та глибоко темно-синій та 5XL: чорний, сіро-ліловий та глибоко темно-синій.

Також обзавелися новим розміром 3XL - чоловічий светр з коміром Classic zip neck та Кофта на замку Classic jacket. А для доповнення спортивного образу - додали розмір 3XL в чоловічі спортивні штани прямого крою та з манжетами.

З деяким час прощатися...

На жаль, кілька моделей вже з 2021 року перестануть нас радувати. Дуже сподіваємося, що тільки тимчасово, перестають шити: м'які футболки серії Sofspun (дорослі та дитячі), флісові кофти (дорослі та дитячі) та чоловічі спортивні шорти. Ми знаємо, як усі полюбили цей товар за комфорт та практичність. Разом з вами, чекатимемо на нову або оновлену їхню версію.

Як бачите, змін від компанії досить багато. Ми продовжуватимемо стежити та інформувати Вас про всі оновлення.

Будьте стильними та яскравими щодня, разом із Fruit of the loom.