Колірна гама та її поєднання

   Для модного, доречного та красивого зовнішнього вигляду дуже важливо вміти підбирати правильне поєднання кольорів, при якому різні речі не приглушатимуть і суперечитимуть один одному. Знати відтінки кольорів, що вони означають і з чим найкраще їх комбінувати – справді справжнє мистецтво, при якому просто необхідно мати почуття стилю.

   Звичайно мінливість моди призвела до того, що зараз просто сотні різноманітних кольорів та відтінків, і виробник жіночого, чоловічого та дитячого одягу Fruit of the loom не виняток. Але всі базові кольори залишилися універсальними і завжди будуть модними. Розглянемо кілька найпоширеніших кольорів.

  Білий колір (код 30) означає чистоту, мир і добро. З психологічного боку, він викликає довіру у людей, оскільки асоціюється з аристократизмом та легкістю. Це колір чогось нового та гармонійного. Білий колір чудово поєднується з усіма кольорами, але найкраще він поєднується з такими кольорами, як чорний, червоний, синій.

  Чорний колір (код 36)символізує владу та таємницю. Він надає строгості і класичного стилю всьому образу. Його по праву називають універсальним, тому що він виграшно виглядає з усіма іншими кольорами. До чорного кольору добре підходить червоний, синій, жовтий, рожевий.

  Сірий колір (код 94)психологічно вважається нейтральним кольором, і виражає стриманість та професіоналізм. Сірий колір часто використовується в класичному діловому стилі, тому що він не привертає увагу на собі. Сірий колір чудово виглядає з білим, бежевим, темно-синім і з яскравими відтінками, такими як зелений, червоний, оранжевий.

  Червоний колір (код 40) асоціюється з любов'ю, пристрастю, активною енергією та оптимізмом людини. Червоний колір акцентує на собі увагу, і психологи стверджують, що йому віддають перевагу впевнені у собі максималісти, і цей колір надає сміливості та рішучості. Червоний колір добре поєднується з чорним, білим, жовтим, сірим та коричневим.

  Малиновий колір (код 57)завжди несе жіночність, інфантильність, романтичність. Надівши рожеве Ви не зможете створити суворий серйозний образ, він завжди асоціюється з ніжністю та грайливістю. Малиновий колір добре йде до сірого, білого, жовтого, коричневого, бежевого.

  Жовтий колір (код 34) – це колір сонця, творчості та спонтанності. Він яскравий і вважається щасливим кольором. Він чудово комбінується з блакитним, синім, сірим, червоним, чорним.

  Зелений колір (код 47)символізує природу, життя і зростання. Психологи вважають, що зелений колір обирають люди з багатою уявою та креативним мисленням. Зелений чудово поєднується з помаранчевим, жовтим, білим, чорним, коричневим.

   Синій колір (код 51) асоціюється з довірою та стабільністю. Синій колір віддають перевагу розважливим особам, логікам та ідеалістам. Синій колір добре поєднується із жовтим, білим, чорним, червоним, блакитним.

   Звичайно, в сучасному світі дуже багато є колірних стереотипів, наприклад, синій – це консервативний колір, малиновий – лише для дівчаток, або чорно-білий – лише для офісу. Але комбінація кольорів завжди вимагає якоїсь сміливості, тому не варто боятися. Поєднуйте кольори та будьте стильними, а ми Вам у цьому з радістю допоможемо!