Нюанси при виборі футболок

   Футболка з нанесенням корпоративного логотипу чи назви підприємства вже давно стала потужним рекламним ходом, завдяки чому фірма запам'ятовується і постійно впадає у вічі. Але дуже часто буває так, що красиві футболки з фірмовою символікою практично після першого прання стають непривабливими і втрачають презентабельний вигляд. Все залежить від якості футболки та нанесеного логотипу. Що потрібно для грамотного вибору текстильних виробів?

  1. Виробник. При виборі футболок для нанесення символіки найкраще вибирати країни, такі як Марокко, Бангладеш, фабричний Китай. У цих країнах є плантації бавовни, висококваліфіковані робітники та багаторічні підприємства, що гарантує гарну якість продукції за невисоку ціну.
  2. Бренд виробника. Прості однотонні футболки краще не купувати відомих фірмових брендів, тому що вони орієнтовані на ексклюзив та ціна суттєво завищена. Зараз є багато брендів, які займаються спеціалізованим текстилем для нанесення, наприклад, Fruit of the loom.
  3. Вигляд виробу. Зовнішній вигляд виробу говорить багато про сам виріб. Насамперед потрібно звертати увагу на симетричність крою, якість забарвлення тканини, рівні шви.
  4. Матеріал та склад. Купуючи футболки, потрібно завжди враховувати те, що Ви не тільки купуєте товар під нанесення свого логотипу, але, в першу чергу, для своїх співробітників і їм має бути зручно. Натуральний матеріал відмінно виконає ці 2 функції, тому краще вибирати футболки з бавовни. Як правило, класичні футболки пошиті з кулірного полотна, що забезпечує гладку поверхню для нанесення і добре поводиться в експлуатації.
  5. Розмір. У кожного виробника свій розмірний ряд і часто розміри різних брендів футболок не збігаються між собою. При виборі футболок потрібно орієнтуватися на розмірну сітку, надану виробником, якого ви вибрали.
  6. Щільність. Багато покупців звертають величезну увагу на густину матеріалу, і це не дарма. Щоб брендований товар служив більш довгий час, щільність футболки повинна бути не менше 150 грам, а якщо ви вибрали спосіб нанесення логотипу – вишивка – то чим щільнішою буде футболка, тим краще.

   Таким чином ми виділили кілька нюансів при виборі футболок для нанесення фірмової символіки. Такий товар додатково прорекламує Ваш бренд і те, чим Ви займаєтесь та залучите нових клієнтів.

   Наш інтернет-магазин займається продажем текстилю під нанесення вже понад 5 років. Тому, якщо у Вас залишилися питання – не замислюючись, дзвоніть нам. Наші менеджери допоможуть Вам визначитися з вибором та грамотно підібрати товар.