Кепку з прямим козирком зараз все частіше називають реперською кепкою, або просто «реперкою», а все тому, що багато популярних виконавців цього жанру віддають перевагу цьому головному убору. Шанувальники хіп-хоп культури з радістю прийняли цей головний убір, а за кордоном його ще називають «снепбек», що перекладається як «швидке піднесення».

   Зазвичай на передній частині кепки з прямим козирком знаходиться логотип бренду, назва команди або напис у вуличному стилі графіті. Якщо Ви хочете бути оригінальним і не схожим ні на кого іншого, Вам варто вигадати свій малюнок, купити чисту кепку і нанести на неї зображення у відповідному місці. Таким чином, Ви підкреслите свій стиль. У цьому випадку Вам допоможуть кепки з прямим козирком від виробника Myrtle Beach, вони якісні та недорогі.

   Різниці в крої кепок реперок з прямим козирком для чоловіків і жінок немає, але вони можуть відрізнятися за колірною гамою. Для чоловіків кепки з прямим козирком темніші, а на яскравих жіночих часто можна зустріти стрази та блискітки.

   Носяться кепки з прямим козирком традиційно вперед козирком, але стріт стайл зараз дає можливість носити реперку ​​козирком назад або на боці. Крім того, вуличні модники примудряються поєднувати кепки не лише зі спортивним стилем, а й із сукнями та іншим одягом типу Cаsual.

   Ви ставите собі питання – де купити кепку з прямим козирком, яка така модна зараз? Ми маємо відповідь на це запитання. У нашому інтернет-магазині fotl.com.ua широкий асортимент кепок із прямим козирком, а найпопулярніша серед них – кепка від Myrtle Beach Mb6509. Ми пропонуємо високу якість, низькі ціни та доставку по всій Україні. Ви можете купити кепку з прямим козирком на кожен день, не виходячи з дому. Ви ще сумніваєтеся? Передзвоніть нам, і ми вас переконаємо!