Останнім часом кепка тракер є одним із найпопулярніших головних уборів сучасного покоління модників: вони зустрічаються на реперських тусовках, музичних фестивалях, спортивних, автомобільних та інших змаганнях, а також просто на вулиці. Тракери зустрічаються скрізь, і це зовсім не дивно, адже тракер легкий, чудово тримає форму і просто чудово підходить під нанесення написів та малюнків. Але чому вони такі популярні саме серед молоді? Причина криється в стильному фасоні моделі: у неї високий м'який лоб, причому тракер потрібно носити, не притискаючи до голови, таким чином кепка візуально здається вище голови, що виглядає дуже оригінально. Крім того, лобова частина кепки зазвичай білого кольору, тобто контрастно відрізняється від основного кольору, і нанесений сюди друк відразу кидається в очі. Саме такою є якісна брендова кепка тракер MB070 від Myrtle Beach.

Чому саме кепка тракер від Myrtle Beach?

Все дуже просто: тракер MB070 якісно підшитий, змодельований з регульованою пластиковою застібкою, тобто, кепка підійде практично на будь-яку голову, лобова панель підшита зсередини поролоном, завдяки чому кепка чудово тримає форму, а решта панелі із сіточки, що відмінно сприяє вентиляції. Всі кольори дуже яскраві та насичені.

Чому саме наш сайт Fotl.com.ua? На нашому сайті представлено 38 різних кольорів тракера, тобто не підібрати собі по кольору тракер практично неможливо. Окрім того, наші низькі оптові ціни та ціни в роздріб Вас остаточно переконають купувати саме у нас. Ми пропонуємо вигідні ціни, гнучку систему знижок, широкий асортимент товару, доставку по всій Україні та можливість замовити товар від виробника прямо не виходячи з дому. Кепка тракер від Myrtle Beach, куплена на сайті Fotl.com.ua Вас точно не розчарує. Телефонуйте зараз.