Класична футболка для чоловіків

Коли на вулиці світить яскраве сонце і температура більше 20 градусів приходить час відпочинку, легкого одягу та вільного Cаsual стилю. У стилі, де основний акцент робиться на зручності та комфорті, основною базовою річчю є звичайно чоловіча класична футболка. Ми пропонуємо Вам футболку від виробника Fruit of the loom, вона ідеально підійде для цього стилю.

Уміння правильно вибрати футболку за кольором, стилем та фасоном – найважливіше у використанні цього елементу гардеробу. Одне з найголовніших при покупці чоловічої футболки - правильно підібраний колір, тому що це перше, що бачать під час зустрічі. Фасон, крій, матеріал, бренд – все це помічається набагато пізніше, а саме колір та його комбінування з рештою одягу формує перше враження.

Біла чоловіча футболка. Це базова, основна річ, що в XXI столітті ще кажуть «musthave», тобто те, що повинен мати кожен. Біла футболка універсальна і легко поєднується із шортами, джинсами, спортивними штанами, кардиганами та навіть піджаками.

Чорна чоловіча футболка. Це ще один класичний колір, який підходить під багато кольорів нижнього одягу.

Чоловічі футболки інших кольорів. Серед них можна виділити такі класичні кольори як синій, світло-блакитний, сірий та темно-синій. Але в спеку, коли настрій хоче чогось яскравого, зверніть увагу на такі кольори як помаранчевий, червоний, зелений, жовтий, а якщо Ви впевнений у собі чоловік – можете одягнути рожевий.

Чоловічі футболки з принтами. Останнім часом дуже популярними стали футболки з нанесенням малюнків та написів, і в цьому Вам також допоможе Fruit of the loom. Футболки від цього виробника чудово підходять під нанесення. Але будьте уважні, принт має бути доречним та елегантним.

Таблиця кольору

Так само при виборі кольору велике значення має його поєднання з іншими кольорами. Класичні базові кольори відмінно комбінуються між собою та з яскравими відтінками, а ось з рештою кольорами потрібно бути обережнішими. Нижче наведена схема трохи допоможе Вам розібратися в кольорах.

   Також купуючи футболку потрібно звертати увагу на фасон, матеріал, крій, але про це поговоримо в нашій наступній статті. Залишайтеся з нами, і ми допоможемо Вам виділитися в натовпі!