Чоловіча класична футболка

   Отже, чоловіча класична футболка від виробника Fruit of the loom – базовий елемент гардеробу кожного без винятку чоловіка. У першій частині нашої статті (посилання) ми розповіли про важливість кольору при виборі чоловічих футболок, їхнє поєднання з рештою одягу. Але це ще не все. Для того, щоб виглядати максимально привабливо, потрібно вміти підібрати фасон, крій і матеріал футболки.

Класичною футболкою вважається пряма не приталена модель, вільного крою, з класичною круглою горловиною під горло. При цьому футболка не повинна сковувати рухів, а й висіти як мішок теж. Крім того, вільний крій завжди вигідно приховує недоліки фігури.

   Враховуючи те, що футболка контактуватиме безпосередньо зі шкірою, так як це натільний одяг, необхідно відповідально підійти до вибору матеріалу футболок. Найкраще в такому випадку підходить натуральна бавовна, і для футболок Fruit of the loom тут просто немає рівних. Модель класичної футболки виготовлений з кулірного полотна складом 100% бавовна та щільністю 160/165 грам, завдяки чому футболка приємна до тіла та зносостійка. Футболки з натуральної бавовни особливо хороші в прохолодну пору року.

   Правильно підібраний розмір – гарант привабливості, адже якщо футболка на Вас балахониться або зайво обтягує, це не надає елегантності.

   При виборі розміру чоловічої футболки, потрібно звернути увагу на те, що кожен виробник має свій розмірний ряд, і розмір вказаний на ярлику футболки не завжди збігається у різних виробників. Fruit of the loom у цьому випадку не виняток, тому при виборі футболки на нашому сайті Fotl.com.ua потрібно орієнтуватися саме на розмірну сітку виробника.

Таблиця вибору розміру чоловічої класичної футболки    

Користуватися таблицею розмірів дуже просто. Зробіть виміри Вашої футболки, яка найкраще на Вас сидить, або безпосередньо Ваші параметри (об'єм грудей) та порівнявши з таблицею визначте потрібний розмір. Потрібно також зазначити, що після прання в домашніх умовах футболки можуть сісти на 0,5-1 см, це потрібно враховувати при виборі розміру.

   Прочитавши обидві наші статті про чоловічі класичні футболки – Ви тепер у всій зброї, і можете сміливо підбирати собі гардероб на нашому сайті fotl.com.ua. Вдалих Вам покупок!