У спекотну літню пору року багато представників чоловічої статі носить майки, а купити чоловічу майку можна практично скрізь: на ринку, в магазині, в інтернеті. Настільки популярним цей предмет гардеробу став завдяки своїй практичності та зручності.

Дуже дивним є те, що майка є прототипом жіночого купальника на широких бретельках, а винайдена була як спідня білизна під білі сорочки, щоб волосся на грудях не просвічувалося через тканину. Зараз чоловічі майки вже давно вийшли за рамки звичайної спідньої білизни та перетворилися на повноцінний самостійний елемент гардеробу. Сьогодні є безліч різних моделей, але найпопулярнішими є класичні чоловічі майки. Цей предмет гардеробу виконує кілька важливих функцій:

  • естетичність. Майка чоловіча відмінно підкреслює форми і чудово виглядає на тілі.
  • захист. Майка чоловіча захищає від механічних пошкоджень шкіри, при цьому не сковує рухів і не натирає.
  • клімат контроль. Натуральна тканина маєк забезпечує прекрасну циркуляцію та запобігає перегріву організму.
  • Універсальність. Майки легко поєднуються із джинсами, шортами, плавками, бриджами, спортивними штанами.

Чоловічі майки чудово виглядають у повсякденному житті, у спортзалах та бігових доріжках. Чоловічу класичну майку можна спокійно одягати на такі заходи:

  1. Спортзал. Звичайно для інтенсивних занять спортом краще підійде спортивна майка із синтетичного волокна, але у бавовні шкіра більше дихає. Тому вибір матеріалу для спорту є індивідуальним питанням для кожного.
  2. На природу. У спекотний день на природі майка забезпечить легкість та комфорт.
  3. На пляж. Майка чоловіча чудово підходять під шорти і пляжні плавки, в ній буде зручно грати в активні ігри і бігати по піску.
  4. Для звичайних прогулянок. Влітку під час прогулянок хочеться відчувати максимальний комфорт, тому що висока температура повітря та спекотне сонце вже створює якусь незручність організму. Для таких прогулянок чудово підійде майка чоловіча.

   Наш інтернет магазин fotl.com.ua у своєму арсеналі має відмінну модель чоловічої майки з натуральної бавовни від виробника Fruit of the loom. Майка класична 61-098-0 характеризується високою якістю пошиття, бавовняною тканиною і прекрасним фасоном. Якщо Вам потрібна майка на кожен день – у такому випадку Вам, безумовно, підійде майка Atletic Vest від Fruit of the loom. У нашому інтернет-магазині можна купити модну чоловічу майку за низькими цінами з доставкою по Україні прямо не виходячи з дому. Вдалих покупок!