Якісна та легка курточка

   Вітровка – це дуже легка літня курточка, яка виготовляється із щільного синтетичного матеріалу. Сама назва має на увазі, що ця куртка призначена в першу чергу для захисту від вітру.

   Вперше куртки вітровки почали носити в середині XIX століття моряки, бо такий одяг ідеально захищає від пронизливого вітру і морської води та дощу. Для них шили найпростіші куртки з парусини, потім просочували смолистими речовинами, інколи ж обдавали димом. Виготовлена ​​таким чином куртка була максимально комфортною, і стала дуже популярною серед рибалок, морської берегової охорони та моряків, які ведуть свою службу на воді.

   Пройшов деякий час, і як усі зручні та комфортні речі, вітровка «переселилася» на сушу. Її швидко адаптували до потреб експлуатації різних регіонів. Вітровки стали виготовляти зі штучної тканини з утеплювачем, або з нейлону, завдяки чому вітровка стала дуже легкою, але зберегла свою функціональність. Вони припали до смаку льотчикам та сухопутним військовим, спортсменам та робітникам, а також звичайним людям, які багато часу проводять на свіжому повітрі у прохолодну погоду.

   Сучасна куртка-вітровка – це вже не важкий виріб з парусини, просочений смолою, а якісна і легка курточка. Ми пропонуємо Вашій увазі комфортну куртку вітровку R205X від виробника Result. Дана модель пошита з міцного матеріалу складом 100% поліестер, змодельована із замком на всю довжину виробу, зручними вентиляційними отворами та капюшоном, що ховається у горловину-стійку, але при необхідності легко та швидко дістається. Щоб волога не потрапляла на одяг, на рукавах є еластичні манжети, ширина внизу вітровки регулюється резинкою, а зсередини куртка підшита сіточкою.

   Всі ці характеристики роблять чоловічу вітровку R205X просто незамінним елементом гардеробу. На нашому сайті fotl.com.ua Ви зможете купити чоловічу вітровку дуже швидко і не дорого. Ми пропонуємо широкий асортимент товару, високу якість, низькі ціни, гнучку систему знижок та доставку по всій Україні. Крім того, Ви можете отримати якісну консультацію наших менеджерів. Телефонуйте зараз!