ЧОЛОВІЧІ КЛАСИЧНІ ТРУСИ

Вони ж брифи чи плавки – це класика жанру.

З'явившись у 30-х роках, вони досі перебувають у трійці найпопулярніших видів чоловічої білизни, а модні та сучасні моделі все ще не можуть витіснити їх із верхніх позицій чартів. Це підтверджують останні зроблені опитування: близько 30% всіх опитаних чоловіків і жінок віддають перевагу саме цьому виду нижньої чоловічої білизни.

Класичні чоловічі труси знайомі всім, це плавки, що щільно прилягають до тіла і повністю закривають сідниці. Ця модель не сковує рухів чудово підходять для активного способу життя. Крім того, вони непомітні практично під будь-яким одягом, але все ж таки не варто їх одягати під тонкі літні штани, тому що може бути видно шви.

Чоловічі класичні труси стали такими популярними з тієї простої причини, що вони чудово фіксують «чоловічу гідність», а натуральна тканина зберігає потрібну температуру (32 градуси). Серед величезної різноманітності виробників чоловічої нижньої білизни варто вибрати Fruit of the loom тому, що чоловічі класичні труси даного виробника бавовняні, практичні та максимально комфортні.

Найпопулярнішими є чоловічі класичні труси Classic sport brief 67-018-7. Склад тканини даної моделі 95% бавовни і 5% еластану, завдяки чому тканина не парить і забезпечує відмінну вентиляцію, але разом з тим еластан забезпечує еластичність і міцність. Посадка середня, завдяки чому гумку не видно з джинсів та штанів, а спеціальний фасон сприяє комфортному розміщенню чоловічих органів.

Fruit of the loom завжди стежить за своєю якістю, а ми, у свою чергу, стежимо за цінами ринку, щоб пропонувати нашим клієнтам тільки найкраще за вигідними цінами. Fotl.com.ua – якість та низька ціна. Не пропустіть!