Широкий асортимент бейсболок

   Якщо запитати будь-яку людину, від найменшої дитини до найдосвідченішого старого, чим відрізняється бейсболка від решти головних уборів – відповідь не змусить себе чекати. Звичайно ж козирком. Цей непростий елемент головного убору з'явився вперше у Великій Британії у військовослужбовців, а незадовго після цього французька армія активно почала використовувати цей функціональний елемент. Так з'явилися кепі – головний убір, типу кашкета з козирком. Козирок був дуже довгим, бо думалося, що чим він довший, тим краще захистить від сонця. Але на практиці з'ясувалося, що такий козирок не витримує військових умов: швидко намокає, втрачає форму, стає важким та падає на очі. Але саме завдяки цьому експерименту на світ з'явилася прапрабабуся сучасної бейсболки.

   А ось прадідом стильної бейсболки є плоска кепка з козирком, яка стала просто невід'ємним атрибутом молодого американського чоловіка XX століття. 1940 року в Америці дуже популярними стали вовняні кепки-біні, які активно носили представники робітничих професій. Крій саме такої кепки став основою сучасних бейсболок: вона була пошита з кількох пелюстків, які сходилися зірочкою вгорі і закріплювалися кнопкою.

   Але звичайно ж, не забуватимемо про те, що сучасна бейсболка – це все-таки спортивний одяг, а не військовий. Почалася ця тенденція в 1849 на бейсбольному матчі, коли команда New York Knickerbockers вийшла на поле в кепках і футболках з логотипом. Спочатку бейсболки продавали як сувенірну продукцію для вболівальників, але вже дуже скоро, на початку XX століття, вони зайняли верхні позиції в списках головних уборів, що найбільше продаються. Самі американці кажуть, що якби бейсболок не існувало, їх все одно варто було б придумати.

   В Україні бейсболки з'явилися лише у 90-х роках, і спочатку асоціювалися лише з Америкою. Пізніше на ринку з'явилося дуже багато китайських бейсболок, які, незважаючи на новизну, вважалися дешевим і не якісним товаром. Але завдяки розвитку рекламної галузі, український ринок заповнився якісними головними уборами, і зараз у нас можна купити брендові бейсболки західних виробників, які чудово служать не лише як бейсболки на кожен день, а й як модна маркетингова реклама.

   Наш інтернет магазин Fotl.com.ua займається продажем бейсболок вже більше 5 років. На нашому сайті широкий асортимент товарів та кольорів. Ви зможете підібрати кепки та бейсболки на будь-який смак та задовольнити будь-якого покупця. Заходьте на сайт і ставайте нашим клієнтом. Ми маємо вигідну пропозицію для Вас!