Рукав-реглан все про специфіку крою

   Насамперед, реглан – це специфічний крій одягу, який не передбачає плечового шва, а пройма пошита по косому від горловини. Якщо говорити по-простому, то реглан – це скошена лінія плеча.

   Історію виникнення такого типу крою ми розповідали в нашій попередній статті , але не дивлячись на таке давнє походження, крій реглан не втратив своєї актуальності досі. Причиною є велика практичність: відсутність плечового шва не обмежує рухи, а верхній одяг такого крою не промокає наскрізь під час дощу.

   Вироби, які сьогодні шиються з рукавами-регланами:

  • Футболки, як правило спортивного стилю, в яких зручно рухатися та займатися активним відпочинком та спортом. У нашому інтернет магазині fotl.com.ua Ви зможете купити чоловічі, жіночі і дитячі спортивні футболки з таким кроєм. Але також нещодавно скошений рукав стали використовувати у Cаsual стилі. У нашому інтернет магазині є цікаві чоловічі футболки з кольоровими короткими і довгими рукавами. Така модель виглядає дуже стильно, а якщо нанести друк – то Ви виглядатимете по-особливому.
  • Класичні світшоти, їх ще називають регланами. Це светри без кишень та капюшона, однотонні або з контрастними рукавами. У нашому інтернет магазині fotl.com.ua ви зможете знайти яскраві полегшені світшоти, теплі реглани на флісі і стильні реглани з кольоровими рукавами. li>
  • Худі чи кенгурушки. Оскільки крій реглан відмінно облягає тіло не сковуючи рухів, виробники стали випускати худі такого крою. У нас Ви зможете вибрати модель чоловічої толстовки з капюшоном, яка відмінно підійде для весни та осені і представлена ​​в різних кольорах і розмірах.
  • Толстовки на замку. Крім іншого, крій реглан чудово приховує недоліки фігури, тому зараз є безліч різних видів толстовок такого крою. Наш інтернет магазин зібрав колекцію з толстовок на блискавці, які дуже якісні та тривалий час зберігають свій первісний вигляд. У нас Ви зможете купити чоловічу толстовку на блискавці з капюшоном, чоловічу кофту на блискавці, чоловічу кофту на замку, чоловічу кофту на замку з коміром, чоловічий светр із замком на горловині, чоловічу кофту із замком до грудей. Всі ці моделі мають крій реглан, як бачите, вибрати є з чого.

Кому ж підходить крій реглан?

  1. По-перше, людям із вузькими плечима. Якщо рукави контрастують за кольором, руки візуально стають довшими, а грудна клітка ширша. Якщо виріб однотонний, то ефект буде такий самий, але не такий помітний.
  2. По-друге, людям із широкими плечима. Виріб із рукавом регланом, глибоким вирізом та рукавами ¾ візуально зменшить лінію плеча.
  3. По-третє, повним людям. Рукав-реглан створює вільний силует, що візуально приховує всі недоліки.

   Тепер, прочитавши нашу статтю, Ви зможете легко підібрати собі одяг для своєї фігури. Якщо у Вас є якісь запитання, наші менеджери із задоволенням Вам допоможуть. Вдалих покупок і не забудьте оновити гардероб до нового осінньо-зимового сезону!