ТОП 5 популярних товарів літа 2018

   Нікому не секрет, що кожна дівчина хоче виглядати бездоганно, але при цьому не витрачати нечувані гроші та купу часу на походи магазинами. І вихід у такій ситуації є – покупки в інтернет-магазинах. Це дуже зручно – можна купити товар, не виходячи з дому з доставкою прямо під двері, не потрібно витрачати купу часу та ціни нижче звичайного.

  Наш інтернет магазин Fotl.com.ua зібрав набір з найякісніших моделей жіночого одягу і ось ТОП 5 популярних товарів літа 2018:

  1. М'яка жіноча футболка. Як показують соціологічні дослідження, жіноча футболка є у 95% жінок, незалежно від віку, соціального статусу чи національності. Ця проста річ натуральна, чудово комбінується з різним одягом та одягається на різні заходи від офісних до розважальних. Жіноча футболка Sofspun виготовлена ​​зі 100% бавовни, м'яка і приємна на дотик, яскрава та насичена за кольором, але найголовніше – це її приємна ціна. Ця футболка – те, що має бути в кожному гардеробі.
  2. Жіноча футболка на бретельках. У літньому сезоні 2018 року дуже модним став стиль одягу, що до нас прийшов, звичайно ж, з Америки. Тому, майки на бретельках набули неймовірної популярності. Їх можна одягати з білизною або без, під шорти, спідниці, джинси з улюбленим взуттям у вигляді кед або кросівок. У нашому магазині Ви знайдете чудову жіночу майку на бретельках з натуральної бавовни з широкою різноманітністю кольорів. Вам сподобається.
  3. Спортивна футболка. Звичайно, кожна дівчина, що поважає себе, стежить за своєю фігурою і займається спортом, будь то біг, фітнес, йога або заняття в спортзалі. Для цього теж потрібний відповідний одяг. Влітку 2018 року дуже популярними у нас стали жіночі майки для спорту Perfomance. Модель виконана з поліестеру, з тканини із системою клімат контролю, що забезпечує відмінну циркуляцію повітря та чудове вбирання вологи, а яскраві та насичені кольори не залишать Вас байдужими. З такою майкою Вам буде зручно займатися, але й виглядатимете Ви красиво.
  4. Жіноча толстовка на блискавці. Коли літо підносить подарунки у вигляді дощової погоди та прохолодних вечорів незамінною річчю стає легка толстовка з капюшоном на блискавці від виробника Fruit of the loom. Ця толстовка говорить сама за себе, з нею не страшно виходити з дому.
  5. Бейсболка. Головні убори завжди були у пріоритеті в літній сезон, а коли погода дуже спекотна та сонячна цей предмет гардеробу просто незамінний. Ми пропонуємо п'ятипанельну бейсболку від виробника Myrtle beach. Модель представлена ​​в 15 комбінованих кольорах, тобто підібрати можна буде під будь-яке вбрання.

   Ось таким було за популярністю літо 2018 року. У наступних наших статтях ми розглянемо прогноз на найпопулярніші моделі сезону осінь-зима та наймодніші кольори та відтінки на кінець 2018 року. Слідкуйте за нами!