FOTL.COM.UA ДЕ НАС МОЖНА ЗНАЙТИ?

    Ще зовсім недавно основним каналом продажів для будь-якого виду бізнесу були прямі продажі та сарафанне радіо. Але зараз XXI століття диктує нові тенденції та успішні маркетингові стратегії. Почесне перше місце займають інтернет-продажі, і ви навряд чи знайдете компанію або навіть приватного підприємця, який не має інтернет сайту. Більше того, зараз потенційний партнер без свого сайту не вселяє особливої ​​довіри. У цій статті ми розповімо Вам, де ще Ви зможете купити наш одяг.

    1. >< span style="color: #2445a2; text-decoration: underline;">Instagram. Якщо вірити маркетинговим опитуванням 72% всіх користувачів цієї популярної соцмережі здійснювали покупки, після перегляду фотографій сторінок, що продають. Статистика вражає, тому нас Ви також зможете знайти в Instagram Instagram з логіном Fotl.com.ua або futbolki-kofty.com.ua. Оскільки соцмережа спрямована в основному на публікацію медіа файлів, на цих сторінках Ви зможете знайти цікаві фотографії футболок, кепок, поло та іншого товару нашого сайту, а також інформацію про акції, розпродажі та новини.


     2. Facebook. Другою за популярністю соцмережею в нашій країні є Facebook: у цій мережі просто переписуватись, просто оформляти замовлення та просто переглядати сторінки. Заходьте на нашу сторінку Fotl ComUa і Ви знайдете багато цікавих фактів про нас, про наш товар і зможете швидко оформити замовлення.


     3. Google+. У 2011 році світовий пошуковий гігант оголосив про запуск власної соціальної мережі Google+, яка швидко набула популярності серед молоді, тим більше що реєстрація була дозволена користувачам віком від 13 років. На нашій сторінці Fotl Shop Ви зможете прочитати всі свіжі актуальні новини нашої компанії, а також нові статті та цікаві факти про товар.


     4. Youtube. Сучасний інтернет-контент наповнений відео-блогами та відео оглядами різних товарів, компаній та просто цікавих місць. Аудиторія Youtube – це майже третина всіх користувачів інтернету, тобто більше мільярда. Нещодавно наша компанія відкрила свій канал, на якому Ви зможете переглянути відео-огляди про наші товари, представлені на нашому офіційному сайті fotl.com.ua завдяки чому визначиться з вибором буде ще простіше.

    Крім всього вищеперерахованого Ви також зможете нас знайти Вконтакті (під ім'ям Fruit_of_the_loom),  Google картах за адресою м.Рівне, вул. Крейдяна 19 і Google my bussines з ім'ям Fotl.com.ua.

    На всіх наших сторінках Ви знайдете актуальну інформацію про нас та наш товар. У нас Ви зможете купити брендовий одяг від виробників Fruit of the loom, Myrtle Beach та Result. У нас Ви зможете знайти:

    - стильні та популярні чоловічі, жіночі та дитячі футболки;

    - теплі та легкі толстовки та світшоти для всієї родини;

    - стильні поло на будь-який вік

    - якісні жіночі та чоловічі кепки та інший товар.

    Ми гарантуємо високу якість та високу швидкість виконання Вашого замовлення. Шукайте нас в інтернеті та оформляйте замовлення там, де Вам зручно. Ваш товар буде відправлено вчасно!