ЯРКІСТЬ ВІД FRUIT OF THE LOOM

    Нікому не секрет, що вибір кольору одне з найважливіших питань при виборі одягу. І на це є кілька причин. По-перше, не всі кольори йдуть без винятку кожному. Нещодавно була створена теорія кольоротипів зовнішності, яка в залежності від форми обличчя і очей, кольору, типу шкіри і волосся умовно може поділити людей на 4 типи, кожному з яких підходять свої відтінки кольорів, від холодних і темних до світлих і теплих. По-друге, психологами вже давно було доведено, що кольори, які нас оточують, безпосередньо впливають на наш настрій, психологічний стан та енергетичний потенціал. Крім того, наша кольорова гама формує в оточуючих нас думку про нашу присутність. І, по-третє, немалу роль у привабливості зовнішнього вигляду набуває вміння комбінувати кольори, тому що людина, одягнена «як світлофор» викликає безглузду посмішку у оточуючих.

    Виробник Fruit of the loom як ніхто відповідально поставився до різноманітності кольорів свого одягу, завдяки чому на даний момент вибирати можна з більш ніж 40 кольорів. Крім того, всі кольори максимально насичені, не линяють під час прання і тривалий час зберігають свій первісний вигляд.

    Звичайно, в гардеробі кожної людини є особливі речі, які мають назву базових. Серед них однотонні футболки – найпоширеніший базовий вид одягу.

    Монохромні футболки. Без сумнівів, серед чоловіків та жінок найпопулярнішими футболками вважаються чорні та білі футболки. Все тому, що чорна футболка завжди струнить, приховує недоліки і йде практично всім. У виробника Fruit of the loom чорні речі є в чоловічих жіночих та дитячих футболках (з круглим та V-подібним вирізом), поло та футболках з довгим рукавом. Білі футболки у свою чергу дуже виграшно виглядають виділяючись на загальному яскравому фоні, підкреслюючи світлі відтінки шкіри та волосся. Білі футболки є у всіх без винятку моделях Fruit of the loom.

    Яскраві футболки. Якщо Ви хочете додати фарб у Ваш гардероб, Вам також допоможе виробник Fruit of the loom. Незважаючи на однотонний колір, однотонні футболки з легкістю стануть головним елементом образу, тому що вони яскраві і барвисті. У 2018 році особливою популярністю користуються такі кольори як бордовий, яскраво-синій, червоний, зелений та помаранчевий. Але у кожної людини свій смак, і Fruit of the loom як ніхто подбав про те, щоб догодити всім.

    Мати у своєму гардеробі однотонні футболки – це одне з основних правил успішного гардеробу кожної людини, яка здатна на креативне мислення, тому що яскраві та монохромні футболки допоможуть доповнити Ваш образ і завжди будуть актуальними. Замовляйте на сайті Fotl.com.ua та будьте яскравими разом із Fruit of the loom.